Ľahký letný obed
Pondelok, 24. jún 2013
Ľahký letný obed

 

Aké by to bolo leto bez príjemných posedení na slnečnej terase či v záhrade plnej rozkvitnutých kvetov? Keď si k tomu predstavíte ľahký chutný obed, je to hotová nádhera! Teplé letné dni sú totiž ako stvorené na vychutnávanie si obľúbených jedál v prírode.


 

Stačí si pripraviť studenú polievku, grilovanú zeleninu alebo ovocný šalát a letná lahôdka je na svete. Ak si strážite svoju líniu, a zároveň nechcete rýchlo vyhladnúť, doplňte obed chrumkavými pochúťkami od Racio. RACIO Toast celozrnný a Toast multigrain sú ideálnymi prílohami, ktoré dodajú jedlu ten správny šmrnc. 

 

Počas leta chceme nielen dobre vyzerať, ale sa aj tak cítiť.Doprajte sizdravé, výživné a jednoduché jedlá, ktoré potešianielen vaše chuťové poháriky, ale aj trávenie.RACIO Toast celozrnný vyniká pšeničnou celozrnnou múkou (80 %), ktorá v sebe ukrýva rozomleté celé zrno, teda aj otruby, jadro a klíčky. Má tak oveľa vyšší obsah dôležitej potravinovej vlákniny, enzýmov, minerálnych látok a stopových prvkov než klasická biela múka. Chrumkavý plátok okrúhleho toastu si môžete vychutnať s čímkoľvek, čo máte radi a nemusíte tak robiť kompromisy medzi chuťou a zdravím.

 

Súčasťou zdravého životného štýlu by okrem dostatočného pohybu, prísunu čerstvého ovocia a zeleniny, mali byť aj celozrnné výrobky. RACIO Toast multigrain obsahuje viac ako 75 % celozrnných zložieka zmes obilnín s vysokým obsahom vlákniny. Celozrnný pšeničný základ je navyše obohatený o ľanové a slnečnicové semienka, sezam, kukuricu, pohánku, ovos a proso, ktoré sa postarajú o zdravie celého tela. Vychutnajte si ho k pestrému šalátu, studenej osviežujúcej polievke alebo si ten tak počas dňa zachrumkajte!

 

Priemerná predajná cena: od 1,39 € / balenie 125 g

 

Súťažná otázka: Koľko % celozrnných zložiek obsahuje Racio Toast multigrain?

Traja z vás získajú balíček produktov od firmy RACIO!

Kategória: Súťaže