Doprajte si šálku „zázvorového zahriatia“ a štíhlej línie
Doprajte si šálku „zázvorového zahriatia“ a štíhlej línie

Zdravotné účinky pitia čaju sú známe už viac ako 4000 rokov. Čaj je prírodný osviežujúci nápoj a vzhľadom na to, že nemá skoro žiadne kalórie, je to ideálny nápoj, po ktorom sa budete cítiť dobre a vyzerať lepšie. Kalorický príjem čaju sa pohybuje medzi dvomi až siedmymi kilokalóriami na šálku (200 ml). Vychutnajte si ten najlepší z najlepších s Popradskými wellness čajmi Zázvorové zahriatie alebo Pu-erh na chudnutie, ktoré si zvolili aj slovenskí spotrebitelia spomedzi nových čajov na trhu za Najlepšiu novinku 2013 v rámci prieskumu Voľba spotrebiteľa.


 

Zázvorové zahriatie

V sychravom jesennom počasí asi každý z nás siahne častejšie po šálke voňavého čaju. Niekto aby sa osviežil, iný aby si vychutnal slastné chvíľky relaxu či len jednoducho na zahriatie. V Popradskom wellness čaji Zázvorové zahriatie nájdete vyváženú kombináciu zázvoru s voňavou škoricou, ktorá splní všetky tieto očakávania. Zázvor je známy ako malý zázrak pre veľké neduhy. Organizmus príjemne zahreje a zmierňuje žalúdočné nevoľnosti. Posilňuje imunitu, pomáha zmierňovať príznaky chrípky a nachladnutia. Tento čaj je obzvlášť vhodný do chladných dní, pretože škorica v kombinácii so zázvorom rozprúdia krv a tým zahrejú celé telo. Nechajte sa zlákať  príjemnou arómou, ktorá pohladí všetky zmysly a zlepší náladu i keď je slniečko počas dňa skúpe na lúče. Tento čaj je príjemným spoločníkom aj počas dlhých večerov a vyvolá vo Vás teplo domova.

Maloobchodná odporučená cena: 1,69 eur

 

Pu-Erh na chudnutie

Udržiavanie štíhlej línie ide s podporou prírody oveľa ľahšie. Pu-Erh je tisícročiami overený recept na rýchlu detoxikáciu, odbúranie tukov a zníženie hladiny cholesterolu v krvi. Množstvo minerálov a stopových prvkov, ktoré Pu-Erh obsahuje, dávajú tomuto čaju v kombinácii s ananásom, slivkou a mätou jedinečné účinky a zároveň výnimočnú chuť. Chudnutie môže predsa byť aj chutné. Čaj obsahuje aj L-Karnitín, biologicky prirodzenú látku, ktorá podporuje odbúravanie tukov v tele. Organizmus tak znovu nadobudne fyzickú i duševnú rovnováhu a Vy si budete užívať príjemný pocit ľahkosti.

Maloobchodná odporučená cena: 1,69 eur

 

Súťažná otázka : Ktorá látka v čaji Pu-erh na chudnutie, podporuje prirodzené odbúravanie tukov v tele?

Traja z vás získajú balíček od firmy Baliarne obchodu Poprad!

Kategória: Súťaže