Ako si zachovať opálenie čo najdlhšie
Ako si zachovať opálenie čo najdlhšie

Dozlata opálená pokožka je ako fotka – vizuálna pripomienka bezstarostných chvíľ  strávených na dovolenke. Problém je v tom,  že – na rozdiel od fotky – opálenie vybledne oveľa rýchlejšie. Tento proces sa síce zvrátiť nedá, ale možno ho aspoň oddialiť.


Najlepšie je začať so starostlivosťou ešte predtým, ako vystavíte telo slnečným lúčom. Jemný peeling masážnou rukavicou zlepší cirkuláciu krvi, napne kožu, zbaví ju odumretých čiastočiek a pripraví na slnečnú seansu.  A čo po nej?

 Samozrejmosťou je použitie kvalitných kúr po opaľovaní. Pre tieto chvíle si môžete dopriať  osvieženie z modrého radu výrobkov Daylong. Rozhodnite sa pre chladivý, hydratačný gél Daylong™after sun Gel, ktorý neobsahuje alkohol, ľahko sa roztiera  a bez lepkavého pocitu sa rýchlo vstrebe. Alebo sa nechajte hýčkať účinkami hydratujúceho a zároveň  ošetrujúceho lóciaDaylong™after sun Lotions  vitamínom E.

Nemenej dôležité je vyživovať kožu zvnútra. Spojte pri tom príjemné s užitočným a okrem klasickej vody sa napojte v lete šťavnatým ovocím.  Zo zeleniny hrá prím mrkva – pohár čerstvo pripravenej mrkvovej šťavy zabezpečí telu vitamín A, ktorý sa postará o to, aby bola pokožka pružná na dotyk a nevysušovala sa.

 

Otázka:   Akú farbu obalu majú Daylong prípravky po opaľovaní?  

Traja z vás získajú výrobok Daylong.

Kategória: Súťaže