Wellness plný zážitkov pre detičky a aj dospelých
Autor: Natália
Wellness plný zážitkov pre detičky a aj dospelých

Obrovskou výhodou, ktorú nám wellness zariadenie prináša, je nielen poskytovanie špičkových wellness a spa služieb, ale aj možnosť celoročného kúpania. I keď nám leto skončí, wellness zariadenia sú naďalej otvorené a možnosť kúpania je v prípade nepriaznivého počasia vo vnútorných bazénoch. Takéto výhody ponúka i štvorhviezdičkový Wellness Hotel Patince.


Wellness Hotel Patince už dlhé roky patrí k najnavštevovanejším wellness zariadeniam na Slovensku. Radi sa tam vracajú nielen naši, ale aj zahraniční turisti. Bohatstvo termálnych prameňov, zaujímavá poloha na južnom Slovensku, profesionálny a vždy usmiaty personál priťahuje množstvo rekreantov. Wellness Hotel Patince ponúka okrem blahodarného účinku termálnej vody aj wellness ponuky šité na mieru.

 

Plávanie s najmenšími

Jedným z obľúbených pobytov je Škôlka plávania detí a bábätiek (http://www.wellnesspatince.sk/pobyty-a-ceny/skolka-plavania-deti-a-babatiek/), ktorá sa bude konať od 23.8. do 27.8. pre detičky od 6 mesiacov do 6 rokov. Plávanie pre detičky je veľmi zdravé. Hydroterapiou sa otužujú a budujú si zdravý imunitný systém. Špeciálna metodika využívajúca nadľahčovanie vodou zabezpečuje správnu koordináciu pohybového ústrojenstva, posilňovanie svalových partií a nacvičovanie pohybových zručností a to pomocou  príjemných hier a aktivít. Veľký význam má najmä z hľadiska dychového cvičenia ako prevencia respiračných ochorení. Ďalšou výhodou, ktoré kúpanie s bábätkami prináša, je sústredenie sa na spoluprácu s rodičmi a ich  „sociálne otužovanie“. Kurz je vedený odbornou inštruktorkou, ktorá dáva mamičkám presné pokyny ako s dieťatkom manipulovať. Mamičky sa nemusia obávať vody ani po kvalitatívnej stránke. Je ošetrovaná unikátnou technológiou na úpravu dojčenskej vody.

Kurz prebieha v skupinke a je rozdelený podľa veku a pokročilosti detičiek. Pobyt nie je len o vode. Jeden deň je venovaný ukážkam detskej masáži, ktorú si rodičia následne na detičkách vyskúšajú. Masáž na vývoj dieťatka vplýva veľmi pozitívne. Pre deti je okrem iného v rámci detského kútika pripravený animačný program a iné aktivity. Na konci pobytu dostane každé dieťatko účastnícky diplom. Pobytu sa zúčastňujú nielen mamičky a detičkami, ale aj celé rodiny, pre ktorých si hotel pripravil bohatý program.

 

Ukončenie letnej sezóny v country štýle

Po pobyte Škôlka plávania detí a bábätiek sa môžete tešiť na ďalší zaujímavý program, ukončenie letnej sezóny. 29.8. na vás čaká bohatý animačný program, hudba v štýle Country, skvelá zábava pre deti a dospelých. Tešiť sa môžete na rodeo s býkom, žonglovanie a ukážku s revolvermi, šou s bičmi, vrhačskú šou s nožmi a sekerami, akrobatickú jazdu a na zaujímavú arachno show s pútavou prednáškou. Okrem pestrého programu na vás čaká to najdôležitejšie a to 10 bazénov s termálnou vodou, 4 tobogany, veľký relaxačný bazén s rôznymi atrakciami a pre najmenších detský kútik s dozorom. Hotel má i krytý termálny zážitkový bazén, ktorý je na Slovensku najväčší. Pre milovníkov športového vyžitia  je tu neďaleká cyklotrasa. Hotel zapožičiava bicykle aj korčule. Novootvorená cyklotrasa vedúca popri Dunaji v dĺžke 48 km je svojou náročnosťou vhodná pre deti a aj starších ľudí. Pre rybárov je tu možnosť zachytať si ryby na hotelovom jazierku. Viac info na www.wellnesspatince.sk.

Kategória: Zdravie