Psy so špeciálnymi požiadavkami v krmive
Autor: Marián L.
Pondelok, 22. máj 2023
Psy so špeciálnymi požiadavkami v krmive

Pre majiteľov psov je vždy vzrušujúce objavovať nové spôsoby, ako udržať ich chlpatých priateľov zdravých a šťastných. To však môže byť o čosi náročnejšie, ak má váš pes špeciálne požiadavky, aj vzhľadom k tomu, keď je kastrovaný či má problémy s kĺbmi.


Kastrované psy si zaslúžia to najlepšie

Začnime s granulami pre kastrovaných psov. Kastrované psy majú iné výživové potreby ako ich nekastrovaní príbuzní a tieto granule sú špeciálne navrhnuté tak, aby tieto potreby spĺňali. Granule pre kastrované psy sú plné dôležitých vitamínov a minerálov, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú hmotnosť a podporujú celkovú pohodu. Navyše je krmivo chutné a ľahko stráviteľné, takže čas jedla je radosťou pre vás aj vášho psa. Nemusíte sa obávať vzniku zápalov, pretože v zložení nájdete humínové látky.

 

Uľavte od bolesti kĺbov

Mnoho psov trpí s pribúdajúcim vekom bolesťami kĺbov a problémami s pohyblivosťou, ale výživa na kĺby pre psov môže pomôcť tieto problémy zmierniť. Ak ste si všimli, že váš pes spomaľuje alebo má problémy s pohyblivosťou, možno je čas zvážiť kĺbové doplnky do stravy pre psov.  Pri pravidelnom používaní sa váš chlpatý priateľ bude cítiť pohodlnejšie a pohyblivejšie, čo mu umožní užívať si všetky jeho obľúbené aktivity.

 

Ideálne je vsadiť na výrobok s vysokou vstrebateľnosťou, čo je napríklad aj tekutý roztok Hyalutidin s kyselinou hyalúronovou. Ten sa musíte naučiť pomocou striekačky aplikovať psovi priamo do úst a na lačno. Vďaka výbornej sladkej chuti nebude mať váš štvornohý miláčik s chuťou žiadny problém a vy si môžete byť istí, že ste pre neho spravili to najlepšie.

 

Najlepšie na tomtoje, že aj špeciálna strava aj doplnky sadajú ľahko zaradiť do každodennej rutiny vášho psa. Jednoducho vymeňte ich bežné granule za receptúru pre kastrovaných psov a do jedla im pridajte kĺbovú výživu. Pri dôslednom používaní začnete vidieť viditeľný rozdiel v celkovom zdraví a pohode vášho psa.

 

Zdroj obrázku: Tikhonova Yana / Shutterstock.com

Kategória: Rady redakcie