Zlepšite si črevnú mikroflóru pre šťastný život
Zlepšite si črevnú mikroflóru pre šťastný život

 

Cestovanie, užívanie antibiotík, zmena stravy alebo prostredia - v takýchto situáciách je vhodné doplniť či obnoviť množstvo prospešných baktérií v tráviacom trakte. Zdravá črevná mikroflóra je totiž základom pre šťastný život. 


 

Podporiť ju môžete zdravým životným štýlom, kvalitnou vyváženou stravou, ale aj užívaním kombinácií dvoch kmeňov prospešných baktérií a prebiotika s dvojakým účinkom Active Flora DUO. Ide o doplnok stravy bez alergénov (mliečnej bielkoviny a laktózy), konzervačných látok, umelých farbív, či sacharózy. V dennej dávke obsahuje 14 miliárd baktérií mliečneho kvasenia. Prípravok obnovuje zdravú črevnú mikroflóru doplnením individuálneho mikrobiálneho prostredia.

 

Tento doplnok stravy vo forme kapsúl je možné užívať súbežne s antibiotikami bez časového odstupu a je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy, aj pre deti od 3 rokov. Kapsulu môžete otvoriť, obsah vysypať do vody alebo rozmiešať do polotuhého jedla. Doplnok stravy Active Flora DUO 10 kapsúl kúpite za odporúčanú cenu 6,72 eur a Active Flora DUO 30 kapsúl za odporúčanú cenu 13,27 eur v každej dobrej lekárni a na www.activeflora.sk

Kategória: Novinky