Anew: Rozžiarte pleť s vitamínom C
Autor: Marta T.
Anew: Rozžiarte pleť s vitamínom C

Očný krém je skvelou voľbou pre všetky ženy, ktoré chcú po náročnom dni alebo noci dodať svojej pleti rýchlo a jednoducho dávku sviežosti a zažiariť. Nezabudnite však, že aj zdravý životný štýl, vrátane dostatku spánku a vyváženej stravy, má veľký vplyv na zdravie vašej pleti. Zastavte sa a darujte čas sebe, svojmu rozvoju a sebaláske. Buďte sama sebou a o vašu pleť sa postará Avon – dlhodobý partner žien po celom svete.


 

Rozžiarujúci krém Avon Anew na očné okolie s C komplexom

Vďaka krému získate pre svoje očné okolie svieži vzhľad, rozžiarenú pleť a zmierni viditeľnosť tmavých kruhov. Očný krém obsahuje okrem C komplexu aj antioxidanty a technológiu pre korekciu tmavých kruhov pod očami. Účinok krému uvidíte okamžite v podobe povzbudenej a rozjasnenej pleti1. Po dlhodobom používaní 9/10 žien potvrdilo viditeľné rozjasnenie kruhov pod očami2.

12,50 €/ 15 ml

 

 

 

Rozžiarujúce sérum Avon Anew s vitamínom C

Rozžiarujúce sérum regeneruje a vyhladzuje pleť, zlepšuje jej textúru a navracia jej mladistvý žiarivý vzhľad. Výsledky je vidieť už po 1. použití - pleť je rozjasnená a hladšia3. Po 2 týždňoch používania môžete pozorovať mladší vzhľad, hladšiu pokožka so zlepšenou štruktúrou3.

18,90 €/ 30 ml

 

 

 

 

 

 

1Na základe výsledkov spotrebiteľskej štúdie, ktorej sa zúčastnilo 124 ľudí po 2 týždňoch používania produktu.

2Na základe výsledkov spotrebiteľskej štúdie, ktorej sa zúčastnilo 124 ľudí.

3založené na klinickom prieskume, ktorého sa zúčastnilo 19 žien.

Kategória: Novinky