Z váhy rovno do mobilu – ako mať hmotnosť pod palcom
Pondelok, 20. máj 2024
Z váhy rovno do mobilu – ako mať hmotnosť pod palcom

Rozhodli ste sa zhodiť pár kíl do plaviek? To znamená, že by ste sa mali viac hýbať a ustrážiť si zloženie jedálnička. Oblúkom sa vyhnite sladkostiam, presoleným čipsom, mastnému jedlu, siahnite radšej po zelenine a ovocí. Okrem pomôcok na cvičenie a napríklad šikovného smoothie mixéra sa vám bude pri chudnutí hodiť aj spoľahlivá osobná váha, ktorá dokáže viac, ako len zistiť vašu váhu v kilogramoch, ale ajnamerané hodnoty zanalyzovať v čase a trendy zobraziť v prehľadných grafoch. Takou je napríklad smart váha od slovenskej značky Orava.


Osobná váha Orava EV-600 BT s Bluetooth zmeria vašu hmotnosť a vďaka zabudovanej bezdrôtovej technológii údaje aj podrobne spracuje vo vašom smartfóne s operačným systémom Android aj iOs. Stačí si doň nainštalovať aplikáciu SenssunHealth alebo inú kompatibilnú, ktorú si môžete zakúpiť cez obchod Play (Android), App Store (iOS) či naskenovaním QR kódu v priloženom návode na použitie výrobku.

Po odvážení na váhe vám do mobilu prídu dáta ako hmotnosť v kg, BMI, podiel telesného tuku, svalov, vody v tele, hmotnostný podiel kostí, či základný aj aktívny metabolický výdaj.

Aplikácia vám umožní dáta vyhodnocovať formou prehľadných grafov, aby ste presne vedeli, na čom presne ste. Využiť ju okrem vás môžu aj ostatní členovia domácnosti po vytvorení vlastného konta, aby mali aj oni prehľad o tom, ako chudnú či, nedajbože, priberajú.

Váha je vyrobená z bezpečnostného tvrdeného skla a môže sa pochváliť veľmi presným senzorovo-váhovým systémom. Umožňuje merať hmotnosť do 180 kg so stupnicou po 100 g. Zapína sa jednoducho dotykom chodidla a pri nečinnosti sa automaticky vypne. Táto šikovná pomocníčka na sledovanie hmotnosti môže byť vaša za 18 €.

www.orava.eu

 

Súťažná otázka: Aká je maximálna nosnosť váhy Orava EV-600 BT a ako presne meria?

Traja z vás za správnuodpoveď získajú Osobnú váhu Orava EV-600 BT s Bluetooth.

Kategória: Súťaže