Na zdravé smoothie, mixy, zmrzlinu aj ľadovú triešť
Na zdravé smoothie, mixy, zmrzlinu aj ľadovú triešť

Leto je šťavnaté, leto nám chutí! Vitamínmi nabité smoothies, osviežujúce letné koktaily či fajnová domáca zmrzlina potešia malých aj veľkých doma, na záhrade, na pikniku či pri bazéne. Na prípravu týchto letných chuťoviek vám ochotne poslúži extra silný a výkonný vysokootáčkový kuchynský mixér Orava RM-1001


 

Na mletie, sekanie a mixovanie je vybavený silným, až 1 000 W motorom a dvomi typmi extra ostrých antikorových nožov, ktoré sa len tak ľahko nezatupia a nezľaknú sa ani obilia či kociek ľadu. S rýchlosťou až 20 000 ot/min môžete spracovať suroviny v troch rôznych nádobách – s objemom 900, 500 a 300 ml. Po domixovaní ich stačí z mixéra odkrútiť a chutné mixy v nich môžete jednoducho skladovať či prenášať vďaka dvom tesniacim a jednému uzatvárateľnému cestovnému krytu s otvorom na pitie.

 

 

Letný drink či smoothie na kúpalisko si tak môžete vziať so sebou a vychutnať si ich aj na cestách za letnými dobrodružstvami. Mixér zvládne s ľahkosťou majstra aj pomlieť kávu i korenie, nasekať orechy, čokoládu či tvrdý syr a bez zaváhania vám pripraví aj ľadovú triešť do letných long drinkov. Nechýbajú mu protišmykové gumené nožičky, aby sa pri sekaní, mletí a mixovaní vyhol malým nehodám na kuchynskej linke.

Orava RM-1001 kúpite v e-shope značky Orava len za 59 eur.

www.orava.eu

 

Súťažná otázka: Koľko nádob na mixovanie má Orava RM-1001?

Jeden z vás získa za sprvnu odpoveď extra silný a výkonný vysokootáčkový kuchynský mixér Orava RM-1001

 

Kategória: Súťaže